Різдвяні привітання українською мовою

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку найкращих Різдвяних привітань у прозі.

Вітаємо з Новим роком! Нехай Вам завжди зірки світять яскраво, нехай Ангел допомагає і спрямовує в дорозі. Нехай в житті оточує доброта і щастя. І щоб в житті чудеса траплялися, а головні мрії – здійснювалися!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Знаєш, чому Різдво називають чарівним святом? Тому що кожне слово, думку і побажання до тебе обов’язково повернеться. Тому бажаю говорити тільки добрі слова і компліменти, думати про тих, хто доріг і бажати всім тільки щастя, благополуччя і достатку. І нехай закон бумеранга обов’язково спрацює.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Що може бути прекрасніше в свято Різдва, ніж зібратися дружною компанією разом з близькими, дорогими людьми? В цей прекрасний день я хочу побажати моєму улюбленому і єдиному, моєму чоловікові, завжди тримати при собі немов вірного пса, удачу і радіти кожному дню, посміхатися і дарувати свою любов рідним!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

Різдво – дивне свято. Його шалено люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву картину, яку ви розмалюєте тільки яскравими фарбами!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!