Привітання з днем народження 18 років дівчині, хлопцю, подрузі, другу, синові, дочці не у віршах

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з днем народження 18 років дівчині, хлопцю, подрузі, другу, синові, дочці не у віршах

Мій рідний, єдиний синочок! Я кожен день не втомлююся дякувати Господу богу за те, що у мене є ти. Ти – моя надія і спасіння, ти – моя величезна гордість і єдина опора! У цей святковий день свого 18-річчя, в присутності всіх твоїх друзів і близьких, мені хочеться сказати спасибі за твою турботу та увагу, за твою любов і повагу. Про такого сина, як ти, можна тільки мріяти. Ти знаєш, як утішити, коли сумно, і як підтримати, коли мені це необхідно. Ти просто поруч, і від цього моя душа співає і процвітає! Я бажаю своєму коханому імениннику мирного неба над головою, яскравого сонечка теплого, світлого майбутнього. Знай, що моя любов завжди поруч з тобою і вбереже тебе від усіх негараздів. Ти впораєшся з будь-якими труднощами, ти все зможеш, синку, бо ти найкращий! Зі святом, мій рідний синочок!

Сьогодні тобі виповнилося вісімнадцять, ти дорослий хлопець, і це так прекрасно, адже тобі відкриті тисячі різних доріг, ти зможеш підкорити будь-яку вершину! Нехай твоє життя буде щасливим, наповнена радістю і щастям! Знай, все найкраще попереду!

Сьогодні Тобі, дорогий і улюблений синочок, виповнюється 18 років. Саме в цей ясний і сонячний день Ти з’явився на світ Божий. Нашому щастю не було меж! Зараз у Твоєму житті настає дуже цікавий і дуже важливий період. Перед Тобою відкриваються всі дороги, що відчиняються всі двері! Йди вперед, тільки вперед, добивайся, перемагай! З Днем народження!

Ти швидко став дорослим, тебе вже не поцілувати в попу або пузико, але для мене ти залишишся улюбленим маленьким онуком. Я готова в будь-який момент знову взяти тебе на руки, лише б це допомогло тобі, я готова розділити з тобою всі ситуації, з якими ти зустріли. Я бабуся, яка тебе дуже любить.

Рідний ти мій чоловічок! Я тебе від усієї душі вітаю з тим, що ти вступаєш у доросле життя. Хотілося, щоб сьогоднішній свято стало для тебе ідеальним. Я, як ніхто, знаю про те, що ти багато на що здатна. Дай волю своїм талантам, щоб вони допомагали тобі розвиватися і досягати бажаного. Хочу, щоб ти була щаслива. Щоб у тебе завжди вистачало натхнення на реалізацію найпотаємніших бажань. Не здумай втратити свою віру в позитивне майбутнє. Нехай у твоєму житті все складається на сто відсотків, а в душі панує внутрішня гармонія і спокій. Нехай кожен прожитий день буде для тебе по-своєму цінний, адже він більше не повториться. Я знаю, що в тобі криється величезний потенціал. Ти, головне, реалізуй його. Тому, наостанок побажають тобі, щоб ти рухалася тільки у своєму напрямку і вірила в краще