Привітання з Медовим Спасом українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Медовим Спасом українською.

У розпал останнього літнього місяця і сонечка щастя ми вітаємо з Медовим Спасом. Пахнуть польові квіти і трави, наповнюючи приємними ароматами літа, що минає. У Медовий Спас ми хочемо побажати, нехай освітлені букети охороняють сім’ю від негараздів. Нехай будинок Ваш наповнюється достатком, як стільники в бджолиних вуликах, а грошей так само важко буде порахувати, як маку. Нехай в сімейному житті буде все так же солодко, як солодкість медових пряників. Нехай макові пироги нагадують про прибуток в діловій сфері.

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

Хочу привітати тебе зі світлим святом, яке припадає на серпень. Дорогий мій чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб в повній мірі насолоджуватися життям і знати, що таємні побажання неодмінно знайдуть можливість для того, щоб збутися в самий найближчий час. Бажаю тобі активності і успіху, можливості досягти поставлених завдань і відкрити для себе тільки кращі перспективи в долі. Нехай Господь тебе береже від всіляких випробувань, дозволяє в повній мірі насолодитися життям без будь-яких ризиків, перешкод і перевірок характеру. Милий мій чоловічок, бажаю тобі Господнього благословення, яке неодмінно призведе до здобуття внутрішньої гармонії. Хочу побажати тобі захисту від негод і обілення душі, можливості повірити в те, що щастя можливе, а будь-які сумніви – від лукавого. Пам’ятай: Господь тебе завжди захистить, навіть в найнебезпечнішій ситуації. Щастя!

Солодкого меду на столі і життя медової бажаю тобі в свято Медового Спаса! Нехай серпня принесе хороший урожай в усіх нюансах твоєму житті! Багатьох благ тобі! Виконання найсвітліших бажань і тепла душі!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Вітаю Вас з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок Ваш був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до Вас дорогу. Хай буде з Вами Господь!

З медовим Спасом! Бажаю миру родині, удачі і напутніх слів, які будуть звучати в потрібний час. Нехай Господь береже Вас і всіх близьких. Добра і миру, любові та взаєморозуміння, обіймів і теплих зізнань.