Привітання з Медовим Спасом українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку щирих привітань з Медовим Спасом українською.

Перший Спас Медовий всіх нас сьогодні об’єднав в одну велику і дружну сім’ю. Нехай у кожного її члена життя буде солодше верескового меду, повна чудес і приємних новин. Бажаємо всім, щоб у сім’ях кипів вогонь любові і в будинку кожного лунав дзвінкий дитячий сміх!

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай в цей день зачаровують ароматами і смаковими якостями медові пироги, які приготовлені з турботою ближніми людьми. Нехай у домі панує атмосфера позитиву і віри в прекрасне майбутнє, адже Божа милість обов’язково повинна відчути по-особливому. Бажаю, щоб у твоїй душі з’явилася гармонія, яку складно описати словами. Сподіваюся, що такий унікальний свято, як Медовий спас, обов’язково посприяє натхненню і можливості в повній мірі насолодитися позитивом навколишнього світу. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке повинно виходити від душі, серця. Нехай настільки позитивні зміни принесе саме Медовий спас, свято, яке асоціюється тільки з найкращими моментами в православній і світському житті. Прийми щирі слова, які сформульовані в моє привітання.

Всіх прихожан і віруючих людей країни вітаю з Медовим Спасом! Нехай це свято зробить ваше життя солодше, смачніше і приємніше. Бажаю жити з вірою в серці і добром в душі!

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Кажуть, що в день Медового Спаса Господь прощає нам всі гріхи. Нехай в цей день вам пошле Всевишній промені щастя, миру і добра, освітивши всю землю золотим світлом, що спалює навколо все горе, печаль, смуток і тривогу. Бажаємо всім ніколи не зупинятися перед випробуваннями, посланими понад, і обов’язково прийти до своєї мети.