Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку сучасних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз.

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тобі того, що надихає на подвиги, що робить кожен день яскравим і сповненим радості, що допомагає йти вперед. Це, звичайно, Любов, так нехай же вона ніколи тебе не покине!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

Нехай в очах твоїх сяє безмірного щастя, нехай уста не покидає промениста посмішка. Нехай твої руки зберігають доброту і душевне тепло, а добробут оточує з усіх боків. Я немов зірка, буду висвітлювати твій шлях, з Хрещенням, мама!