Привітання з Водохрещем українською

Ми зібрали найцікавіші слова і зробили велику підбірку гарних привітань з Водохрещем своїми словами.

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у кожній душі було зерно істини і Божа іскра. Нехай свята вода змиє скверну і негаразди, поступившись місцем вірі, любові і повного благополуччя. Прагніть до світла, Господь з вами!

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Від щирого серця вітаю вас з добрим православним святом – Хрещенням Ісуса Христа. Нехай Господь водохресною водою освятить всю вашу сім’ю, щоб ви весь рік не знали печалі і смутку. Нехай ваша віра в Бога, в вищу справедливість, в непорушність світла і добра буде вашим захистом від поганих людей і несприятливих обставин. Миру вашого будинку, взаєморозуміння і, звичайно ж, кохання. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

У світле свято Хрещення Господня бажаю Вам зміцнення духовної віри, припливу сил і Божої благодаті. Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину від бід і негоди, нехай водохресний мороз «заморозить» всі образи і печалі! Вірте в краще і нехай Ваша душа наповниться світлом.